Besøg os

Alle er velkomne til at spille på Sejerø Golfbane. Vi har ikke noget bestillingssystem, så man kan bare møde op. Det vil dog være en god ide at tjekke opslagstavlen og se, om der er nogen arrangementer den pågældende dag.

GREENFEE OG GÆSTETILBUD:

Greenfee – Voksen, kr. 150/ Junior, kr. 75
Ret til at spille en dag (hverdage, helligdage og weekender)

Greenfee, 1 uge – Voksen, kr. 500/ Junior, kr. 250
Ret til at spille en uge (hverdage, helligdage og weekender)

Greenfee, 2 uger – Voksen, kr. 800/ Junior, kr. 400
Ret til at spille to uger (hverdage, helligdage og weekender)

Sommergreenfee Voksen, kr. 1.500/ Junior, kr. 750
Spilleret i tre sammenhængende uger efter eget valg samt i alle weekender fra primo maj til ultimo september.

Familiegreenfee kr. 1.000
Spilleret i en uge for to voksne og op til tre børn. Familiearrangementer, ophold med
overnatning(er) og større grupper kontakt et bestyrelsesmedlem eller send en mail til info@sejerogolfklub.dk

Sejerø Golfpakke Voksen, kr. 450/ Junior, kr. 325                                                                  omfatter færge, transport, frokost og greenfee. Den bestilles på info@sejerogolfklub.dk. Sejerø Golfpakke kan udvides med overnatning og eventuelt andre aktiviteter på øen. Se mere på Sejerø Golfpakke.

I alle priser er inkluderet øve bolde.

Du kan også melde dig ind ved at kontakte os på tlf. 3133 1074 (Jens Thomassen) eller via mail info@sejerogolfklub.dk.