Markvandring hul 1

På trods af – eller måske netop på grund af vores størrelse, er vi en meget aktiv klub med et højt engagement hos vores medlemmer.

Vi har hvert år en række arrangementer, som det fremgår af vores aktivitetsliste. Der er stor opbakning og medlemmerne har gjort det til en dyd at skabe hygge og god stemning før under og efter vores arrangementer.

I Sejerø Golfklub har vi forskellige former for medlemsskaber. Du kan få et fuldt medlemsskab, hverdagsmedlemsskab  eller et begrænset medlemsskab. Til begge får du selvfølgelig et DGU-kort.

Vi er absolut konkurrencedygtige og påtager os gerne at administrere dit medlemsskab med handicapregulering.

Du kan se vores forskellige medlemsskaber og de tilhørende kontingenter her: 2017 Medlemsafgifter

Du kan melde dig ind ved at udfylde denne indmeldelsesblanket og sende den, men du kan også kontakte os på tlf. 3133 1074 (Jens Thomassen) eller via mail info@sejerogolfklub.dk.