Opslagstavlen

Nyheder og aktiviteter i Sejerø Golfklub:

Juni 2017:

Formanden ønsker tillykke og overrækker pokalen

Henriks sponserede præmie for Hole in One  blev taget i brug den 15. juni, idet en greenfeegæst: Freddie Vestphal, som John havde inviteret, i torsdag fik Hole in One på hul 5. Freddie fik sin rødvin og måtte give en omgang til de som var på banen. Vandrepokalen står stadig i klublokalet, idet det kun er klubbens medlemmer, som kan vinde denne, og Henrik har allerede sponsoreret en ny flaske rødvin, som er på plads i bagen.

Maj 2017:

Så er der igen chance for at vinde den ærefulde titel “SEJERØ MASTER”

April 2017:

Marts 2017:

18. marts
Informationsmøde for medlemmer  kl. 13:00 for medlemmer.
Vi vil gerne fortælle om status for færdiggørelse af golfbanen samt om aktiviteterne i den nærmeste fremtid. Vi skal også snakke markedsføring af klubben overfor nye medlemmer og greenfeegæster.
Der bliver mulighed for at købe øl og vand.

Februar 2017:

Den 24. februar
TV 2Øst bragte en indslag om vores golfbane
Ny attraktion på Sejerø

6. Februar
Vi vil gerne invitere til lidt arbejde på banen med optagning af sten på fairways. Vi mødes på banen mandag kl. 10. Vi får nogen til at tage lidt kaffe med og klubben sørger for snaps. Så går vi hen over fairways og tager de større sten op, som vil kunne ødelægge vores jern når vi spiller. Vi regner med at være færdige til middag.

Januar 2017:
Artikel om Grønt lys for golfbanen