Opslagstavlen

Nyheder og aktiviteter i Sejerø Golfklub:

September 2017:

Sejerø Masters
Gennem sommeren har en del medlemmer deltaget i Sejerø Masters, der er en turnering, hvor deltagerne skal indlevere scorekort for 72 huller inden udgangen af august. De fire medlemmer med den bedste samlede score for de 7 gældende scorekort spiller hulspil om at blive Masters vinder.
Semifinaler stod mellem Helge Nørrevang og Jesper Lundegaard, samt Bob Nielsen og Jan Enevoldsen.
Finalen stod mellem Helge Nørrevang og Jan Enevoldsen. Her vandt Helge på det femte omspils hul og blev dermed Sejerø Master 2017.

Klubmesterskaberne den 2. september havde 19 deltagere. Klubmestre blev:

Damer:

Kirsten Kristiansen med Conny Marquart som runner up.

Herrer A:

Helge Nørrevang med John Bruun som runner up.

Herre B:

Peder Berntsson med Poul Frank Jacobsen som runner up.

Vi havde alle en god dag og om aftenen var der rigtig god stemning til mesterskabsmiddagen på Minigolfen.

Juni 2017:

Formanden ønsker tillykke og overrækker pokalen

Henriks sponserede præmie for Hole in One  blev taget i brug den 15. juni, idet en greenfeegæst: Freddie Vestphal, som John havde inviteret, i torsdag fik Hole in One på hul 5. Freddie fik sin rødvin og måtte give en omgang til de som var på banen. Vandrepokalen står stadig i klublokalet, idet det kun er klubbens medlemmer, som kan vinde denne, og Henrik har allerede sponsoreret en ny flaske rødvin, som er på plads i bagen.

Maj 2017:

Så er der igen chance for at vinde den ærefulde titel “SEJERØ MASTER”

April 2017:

Marts 2017:

18. marts
Informationsmøde for medlemmer  kl. 13:00 for medlemmer.
Vi vil gerne fortælle om status for færdiggørelse af golfbanen samt om aktiviteterne i den nærmeste fremtid. Vi skal også snakke markedsføring af klubben overfor nye medlemmer og greenfeegæster.
Der bliver mulighed for at købe øl og vand.

Februar 2017:

Den 24. februar
TV 2Øst bragte en indslag om vores golfbane
Ny attraktion på Sejerø

6. Februar
Vi vil gerne invitere til lidt arbejde på banen med optagning af sten på fairways. Vi mødes på banen mandag kl. 10. Vi får nogen til at tage lidt kaffe med og klubben sørger for snaps. Så går vi hen over fairways og tager de større sten op, som vil kunne ødelægge vores jern når vi spiller. Vi regner med at være færdige til middag.

Januar 2017:
Artikel om Grønt lys for golfbanen