Privatlivspolitik for Sejerø Golfklub

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer, foreninger og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger, og det har også betydning for dig som medlem i Sejerø Golfklub.

I forbindelse med dit medlemskab i Sejerø Golfklub behandler vi en række oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget en privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Sejerø Golfklub.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab af Sejerø Golfklub. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i vores privatlivspolitik.

Skal du selv gøre noget?

Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler, men vil du vide mere om, hvilke personoplysninger vi registrerer, og hvordan vi bruger dem og dine rettigheder, kan du se vores fulde privatpolitik på dette link – PRIVATLIVSPOLITIK FOR SEJERØ GOLFKLUB.

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe til os på 20 99 18 68 eller mail info@sejerogolfklub.dk